Blood sugar baby








vkajrhtnlukethbrkaejrthkjbhrskthjtymhnjtsvkrh är det jag känner när jag tänker på min icke-existerande biljett till deras konsert nästa månad. ASLJGHARSLJGHALKRJHSJTLHLDFJHALSKRJGHLADKJHRLKSDRJHLDKHJRLZKDJFLKZDJFHLKHJLKFBJLKZNDLHZLKRHN!!!!!!!!!!!!dfrhdfhzdfhRDHDH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är född i en tid precis när dammet lagt sig ner



Jävlar

Long black hair

Tillgängligt belopp på kontot: -96,99 svenska kronor.

Kvittar väl egentligen, men lever som en råtta under mina luffardagar. Förvirrning/förtjusning. Ankaret runt foten är några kilo tyngre och jag kan inte avgöra om det känns tryggt eller klaustrofobiskt. Men vi lever rövare som om det inte fanns någon morgondag och jag har inget att förlora förutom allt.



Var god stäng av knappljudet.

Något som är ännu mer irriterande än gamla människor i kollektivtrafiken är gamla människor med mobiltelefon i kollektivtrafiken. Allra värst är ägare till Nokia3310; Pip.. pip.. pippip.. pipip.. pipipipip... PIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIPIP......!!!!!!!

(..för att detta ska kunna bli ett irritationsmoment måste det förstås finnas brist på musik/öronproppar/snorkråkor/vadsomhelst att täppa igen hörselgångarna med..

..därav denna ointressanta läsning)


(och han är bäst)

Lillekatt



Äter russin och tittar på justice league. Har glasscraving.

Cat Power



Vackra varelse med dödlig röst. Får aldrig aldrig nog.

Lite relax/andhämtning innan sängen. Te och cat power, och en envis blomflugejävel farligt nära att inhaleras upp i näsan på mig. 

Helvetesvecka vs. finvecka.

Skevt

RSS 2.0