Titta, där kom det mer









Lite fler bilder från våran fina grilkväll, som vid närmare eftertanke mer ser ut som en sunkig festivalkväll. Men. Stjälde och snådde bilder från Julia.


Asfin



Nej jag kan inte plugga.

Todays effort:

Tagit mig snorandes och hostandes till centrum och skrivit på arbetsavtal. I sommar ska jag bräka med fåren i ett naturreservat. Ibland, men bara ibland, har jag liite medvind.



my new bff. Bild


Fint folk Fin kväll Fina korvar










Secrets n' stuff



Mår, känner mig, och ser ut som en purjolök idag.

Fina




"

"Sitter fast i en hysterisk berg och dalbana och börjar känna mig illamående. Jag vill hoppa av, glädjeskriken från de andra passagerarna stör mig och jag kan inte tänka klart. Hur fan jag hamnade här från början är ett minne jag inte längre besitter. Rädslan för att slå mig om jag hoppar ner är för stor. Men snart. Snart."

Bäst på alla sätt och vis


Hej solen



Jamen okej, vädret är typ bäst. Men förihelvete inte på ett ruttet pendeltåg fullt med ruttna armhålor och ruttna element som spyr varm luft. Förutom det är det underbart. Sitter på altanen och låtsas som om jag inte hade ett jotta att bekymra mig över. Äter majs och avocadomacka och har det riktigt gött.


Untutored youth

"..And when people tell me what is ok and what is not, it should not be an unexpected scene seeing i extend my middle right hand digit and say: Hey - would you like lemon or lime with that piece of advice mister?.."


The rape of the world




Hej din mök


RSS 2.0